Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΟ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟ

Ευρεία σύσκεψη με θέμα τα προβλήματα που έχουν προκύψει από τα μεγάλα έργα κατασκευής της Νέας Σιδηροδρομικής Γραμμής και του Νέου Αυτοκινητόδρομου Κορίνθου-Πατρών, στη περιοχή Δερβενίου πραγματοποιήθηκε χθες στο.....
...... Δημαρχείο Ξυλοκάστρου - Ευρωστίνης με πρωτοβουλία του Δημάρχου κ. Ηλία Ανδρικόπουλου.

http://www.patrastimes.gr/img/CHK_2434.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi8qiXtbk4owZISNKlhpiGS-Xvvv2UUUnHnxOQSmCJmVUzkV5YgOz7mLCo5iAS7Ys7JlzX_D0IoGLSfHNHsHikVQ7PHS8lQdJleNM5CyWG7mPklbTDzho385T22PoJjAObBMDyaZvYJ_j7N/s1600/s.s.+lygia4++kor+orizontes.pngΤα έργα έχουν επιφέρει σημαντικές ζημίες κυρίως στο οδικό επαρχιακό δίκτυο του Δήμου, αλλά και σε άλλες υποδομές (δίκτυα ομβρίων, αποχετευτικό δίκτυο, αρδευτικό δίκτυο κ.λ.π.) και δημιουργούν σοβαρά προβλήματα στους δημότες, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής, με πρώτιστο αυτό της υψηλής επικινδυνότητας κατά τη διέλευση των οχημάτων.
http://cdn.thebest.gr/media/images/storyImage/hivimcqknd5487364fc23ed.jpgΣτη σύσκεψη συμμετείχαν οι Βουλευτές του Νομού κ.κ. Μαρία Θελερίτη, Γίωργος Ψυχογιός και Θεοφάνης  Κουρεμπές, ο Περιφερειακός Σύμβουλος  κ. Γιώργος Δέδες, ο Υποδιοικητής του Α.Τ. Ξυλοκάστρου κ. Π. Γκιουλής, οι Αντιδήμαρχοι κ.κ. Αγγελική Κλειώση, Παναγιώτης Καλύβας, Δημήτριος Κάσσιος και Μανος Αλογογιάννης, οι επικεφαλείς της μείζονος και ελάσσονος μειοψηφίας κ.κ. Βλάσιος Τσιώτος, Ανδρέας Ζάρρος και Φάνης Μπρακούλιας, οι υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Υποδομών κ.κ.  Δημόπουλος και Αναγνωστόπουλος, εκπρόσωποι των κατασκευαστριών εταιρειών Κοινοπραξία ΟΛΥΜΠΙΑ, ΑΚΤΩΡ, ΤΕΡΝΑ, JB ΑΒΑΞ και οι προϊστάμενοι των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου κ. Χρ. Καραγιάννης και κ. Αρ. Ιωάννου.
Ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης, αφού καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους αναφέρθηκε στο σύνολο των προβλημάτων που δημιουργούνται από τα συγκεκριμένα έργα. Ακολούθησε διαλογική συζήτηση και στο πέρας της συμφωνήθηκε, από το σύνολο των παρευρισκομένων, να αναληφθούν άμεσα συγκεκριμένες δράσεις για την αντιμετώπιση των προαναφερόμενων προβλημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου