Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

ΣΥΛΛΗΨΗ ΚΛΕΦΤΗ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΟ

«Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, είκοσι περιπτώσεις κλοπών μεταλλικών αντικειμένων από αγροκτήματα, στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Σικυωνίων Κορινθίας.
Για τις υποθέσεις αυτές, συνελήφθη το Σάββατο το πρωί, στην Κόρινθο Κορινθίας, από αστυνομικούς της....
Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κορινθίας και του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου, ένας 32χρονος Έλληνας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής.
Ειδικότερα, στο πλαίσιο της εμπεριστατωμένης αστυνομικής διερεύνησης του Τμήματος Ασφαλείας Κορίνθου και μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, εξακριβώθηκε ότι ο ανωτέρω, από τα τέλη Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους έως την 8.5.2015, είχε διαπράξει συνολικά είκοσι περιπτώσεις κλοπών μεταλλικών αντικειμένων (εξαρτήματα άρδευσης-βάνες) από αγροκτήματα ιδιοκτησίας Ελλήνων, στις περιοχές της  Κοκκινιάς, του Πάσιου, του Άνω και Κάτω Διμηνιού και του Βασιλικού Κορινθίας.
Συνολικά, από την παραπάνω εγκληματική του δράση, είχε αφαιρέσει αντικείμενα που η αξία τους ανέρχεται στις -6.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.
Μέρος των αφαιρεθέντων αντικειμένων βρέθηκε και αποδόθηκε στους παθόντες.
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου, ο οποίος τον παρέπεμψε στον κ. Ανακριτή Κορίνθου.
Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής του σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου