Τετάρτη 8 Απριλίου 2015

Θρίλερ με το έγκλημα στη Σαλαμίνα - Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών η νεκρή στη Σαλαμίνα

Μητέρα δύο ανήλικων παιδιών είναι η γυναίκα που βρέθηκε νεκρή μαζί με άνδρα μέσα σε αυτοκίνητο στη Σαλαμίνα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μέσα σε αυτοκίνητο εντός γκαράζ σπιτιού στη θέση Ντρένια Θρακιά, βρέθηκε νεκρός ένας 35χρονος λιμενικός με τραύμα από πυροβόλο όπλο στο κεφάλι και μία 44χρονη μητέρα δύο παιδιών, 10 και 14 χρόνων, με τραύμα στην κοιλιακή χώρα.
Στα πόδια του άνδρα που καθόταν στη θέση του οδηγού βρέθηκε ένα....
πιστόλι μάρκας Κλοκ, το οποίο εξετάζεται αν είναι το όπλο με το οποίο πυροβολήθηκαν τα θύματα.
Σύμφωνα με αξιωματικούς της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, και τα δύο θύματα ήταν παντρεμένα και εξετάζεται το κατά πόσο μπορεί να διατηρούσαν παράνομη σχέση.
Έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται οι σύζυγοι των δύο θυμάτων, ενώ οι αστυνομικοί ερευνούν και το ενδεχόμενο ο άνδρας να πυροβόλησε τη γυναίκα και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.
Στο σημείο, βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και ο ιατροδικαστής. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το γκαράζ είναι στο σπίτι του 35χρονου, ενώ το αυτοκίνητο, ένα Όπελ Ζαφίρα, ανήκει στον σύζυγο της 44χρονης.
Λίγο μετά τις 21:00, η γυναίκα του 35χρονου, ειδοποίησε τον σύζυγο της 44χρονης, πως κάτι είχε συμβεί στο γκαράζ του σπιτιού τους και εκείνος με τη σειρά του επικοινώνησε με το τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης.
Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί εντόπισαν τον άνδρα, νεκρό στη θέση του οδηγού, με τραύμα στο κεφάλι και δίπλα του σε εμβρυακή στάση με τραύμα στην κοιλιά, επίσης νεκρή, την γυναίκα. Ένα πιστόλι, ενδεχομένως το υπηρεσιακό όπλο του Λιμενικού Υπαλλήλου, βρέθηκε ανάμεσα στα πόδια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου