Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Υπάλληλοι κατηγορούνται ότι έκλεψαν την ΕΥΔΑΠ μετά από ληστεία

Ληστεία που σημειώθηκε στην ΕΥΔΑΠ στο Μαρούσι στις 2 Μαρτίου κατηγορούνται ότι εκμεταλλεύτηκαν τρεις υπάλληλοι της Εταιρείας προκειμένου να.... αποσπάσουν και οι ίδιοι μεγάλο χρηματικό ποσό.

Σύμφωνα με το Βήμα, δύο άντρες που επέβαιναν σε μοτοσικλέτα εισέβαλαν στο εσωτερικό του καταστήματος της ΕΥΔΑΠ την ώρα που ήταν σε εξέλιξη χρηματαποστολή και σύμφωνα με την αρχική καταμέτρηση άρπαξαν περίπου 70.000 ευρώ. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Την υπόθεση άρχισε να ερευνά κλιμάκιο της Ασφάλειας Αττικής το οποίο ωστόσο βρέθηκε προ εκπλήξεως. Από την ανάλυση των καμερών και από άλλα στοιχεία της υπόθεσης προέκυψε ότι οι ληστές άρπαξαν περίπου 55.000 ευρώ και τα υπόλοιπα περίπου 15.000 ευρώ απέσπασαν τρεις υπάλληλοι της Εταιρείας που ήταν παρόντες στο περιστατικό.

Όπως σχολίαζαν υψηλόβαθμα στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., «είναι εντυπωσιακό που τρεις υπάλληλοι χωρίς καμία άλλη ποινική εμπλοκή δεν είχαν κανένα δισταγμό και αναστολή να εκμεταλλευθούν αμέσως αυτήν την εγκληματική περίσταση και να αρπάξουν και μοιρασθούν το συγκεκριμένο ποσό».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ήδη για αυτό το περιστατικό έχει ενημερωθεί η διοίκηση της ΕΥΔΑΠ ενώ συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών για τη σύλληψη των ληστών.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου