Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Πατρών – Kορίνθου: Συνεχίζονται οι εργασίες για τη βελτίωση του δρόμου


Συνεχίζονται με έντονο ρυθμό οι εργασίες αντικατάστασης και βελτίωσης της κατάστασης του ασφαλτοτάπητα στην παλαιά εθνική οδό Πατρών-Κορίνθου. Οι εργασίες γίνονται παράλληλα στα τμήματα Πατρών- Αιγίου και Αιγίου Μαύρων Λιθαριών (στα σύνορα με τον Νομό Κορινθίας)....
 

Στο μεταξύ, η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην τελευταία της συνεδρίαση κατοχύρωσε το αποτέλεσμα του διαγωνισμού ανάδειξης αναδόχου για το έργο «Τμηματικές Ανακατασκευές Ασφαλτοταπήτων επί της Νέας Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων για άρση της επικινδυνότητας», προϋπολογισμού 3.000.000,00 ευρώ.
Πρόκειται για εξίσου σημαντικό έργο, καθώς η Εθνική Οδός δέχεται μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο, και η ποιότητα του οδοστρώματος δεν είναι καθόλου καλή.
Ενα άλλο εξίσου σημαντικό έργο που ενέκρινε η Επιτροπή ήταν η έγκριση του αποτελέσματος της δημοπρασίας και της ανάδειξης αναδόχου του έργου «Εγκαταστάσεις Επεξεργασίας Λυμάτων Καλαβρύτων» που είναι προϋπολογισμού 5.166.000,00 ευρώ με πηγή χρηματοδότησης το ΕΠΠΕΡΑΑ. Το έργο αυτό θα λύσει ένα από τα κύρια προβλήματα των Καλαβρύτων.
Στη συνεδρίαση προήδρευσε ο αντιπεριφερειάρχης Χρήστος Χριστοδουλόπουλος και συμμετείχαν τα μέλη της Σάββας Αυγέρης, Νίκος Μιχαλόπουλος, Τρύφωνας Φωτόπουλος, Νίκος Τσάνης, Νίκος Πυλαρινός, Γεώργιος Καραπάνος, Χριστίνα Σταρακά και Διονύσιος Μαυρόγιαννης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου