Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

ΕΠΣ Κορινθίας : Για την αποκατάσταση της αλήθειας (Η απάντηση του Μ. Τσιχριτζή)


Απάντηση δίνει μέσω ανακοίνωσης του ο Μ. Τσιχριτζής σχετικά με την υπόθεση ασφαλιστικών μέτρων που συζητήθηκαν την περασμένη Παρασκευή στο Πρωτοδικείο Κορίνθου:
Στις 19 Ιουλίου 2013, στο πρωτοδικείο Κορίνθου συζητήθηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατατέθηκαν από την παράταξη...
 
 Λαμπρινού, κατά το επικουρικό μέρος του αιτήματος και όχι την ουσία που αφορά την αγωγή κατά του κύρους των πρώτων εκλογών της Ε.Π.Σ.Κορινθίας που έγιναν την 1η Ιουλίου 2013. Το αίτημα αυτό είναι η απέλπιδα προσπάθεια της παράταξης Λαμπρινού που αδυνατεί να παραδεχτεί την πεντακάθαρη επικράτηση της Αναγέννησης του Κορινθιακού ποδοσφαίρου κατά τις επαναληπτικές εκλογές της 8ης Ιουλίου. Στόχο δε έχει να προκαλέσει δυσλειτουργία στη ΕΠΣ Κορινθίας μέχρι την εκδίκαση της αγωγής.

   Το δικαστήριο σε καμμία περίπτωση δεν ασχολήθηκε με τα άκυρα ψηφοδέλτια και πολύ περισσότερο, δεν έκρινε παράνομη την ακύρωση των 2 ψηφοδελτίων της πρώτης εκλογής, όπως έντεχνα διαδίδει η πλευρά της Νέας Πορείας, Τα άκυρα αυτά ψηφοδέλτια, προφανώς αποτέλεσμα των πιέσεων που δέχτηκαν σωματεία κατά την προεκλογική περίοδο,  διαμόρφωσαν το ισόπαλο 33-33 κατά την πρώτη εκλογική αναμέτρηση και έδωσαν την άνετη επικράτηση με 38-31 στον Μιχάλη Τσιχριτζή, στην επαναληπτική εκλογική μάχη.  Επίσης η ακυρότητα των ψηφοδελτίων είναι πασιφανής και η τεκμηρίωση της απόφασης από την δικαστική αντιπρόσωπο είναι τέτοια, που δεν δίνει την παραμικρή ελπίδα στην παράταξη Λαμπρινού κατά την εκδίκαση της υπόθεσης κατά το κύριο μέρος του αιτήματος.

  Το δικαστήριο εξέδωσε προσωρινή διαταγή σύμφωνα με την οποία η διοίκηση του κ. Τσιχριτζή που επανεξελέγη στην επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση, δεν θα μπορεί να παίρνει διοικητικές αποφάσεις μέχρι την 25η Ιουλίου, οπότε και θα εκδικαστεί η κύρια αγωγή.
 
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΕΡΙ ΑΙΤΗΣΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ
Ενημερώνουμε τα σωματεία μας ότι την Παρασκευή 19.7.13 εκδικάσθηκε αίτηση ασφαλιστικών μέτρων κατά των αρχαιρεσιών της Ένωσής μας.
Επειδή από πολλά ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης υπάρχει παραπληροφόρηση, σας γνωστοποιούμε το ακριβές περιεχόμενο της προσωρινής διαταγής που εκδόθηκε την Παρασκευή 19.7.13.
ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΔΙΑΤΑΓΗ
(άρθρο 691 παρ. 2 Κ.Πολ.Δ.)
ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΡΙΝΘΟΥ
ΑΠΟΤΕΛΟΥΜΕΝΟ από ……………
ΑΦΟΥ έλαβε υπόψη το περιεχόμενο της άνω αίτησης και αυτά που οι πληρεξούσιοι δικηγόροι των διαδίκων προφορικά είπαν και τα έγγραφα που προσκόμισαν
ΔΕΧΕΤΑΙ το αίτημα προσωρινής διαταγής κατά την επικουρική βάση
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ προσωρινά τις συνεδριάσεις και ειδικότερα τη λήψη αποφάσεων του Δ.Σ., της Εκτελεστικής Γραμματείας και των Επιτροπών της Ε.Π.Σ. Κ., έως τη συζήτηση της υπ΄αριθμ. εκθ. κατ. 702/ΑΣΦ 702/2013 αίτησης και υπό τον όρο συζήτηση αυτής κατά την ορισθείσα δικάσιμο της 25ης .7.2013.
ΑΠΟΡΡΙΠΤΕΙ τα υποβληθέντα με το σημείωμα των αιτούντων αιτήματα περί λήψης αντιγράφων των ψηφοδελτίων των αρχαιρεσιών της 1ης και της 8ης .7.2013 της Ε.Π.Σ. και περί παράδοσης των φύλλων αγώνων των αναφερόμενων στο σημείωμα πρωτοβάθμιων σωματείων, διότι τα αιτήματα αυτά, πέραν του ότι με την αποδοχή τους θα επερχόταν πλήρης ικανοποίηση του δικαιώματος, δεν αποτελούν αντικείμενο της υπ΄ αριθμ. εκθ. κατ. 702/ΑΣΦ 702/2013 αίτησης η οποία αφορά σε αναστολή εκτέλεσης  αποφάσεων γενικής συνέλευσης και όχι σε επίδειξη εγγράφων.
Κόρινθος 19.7.2013
Η Δικαστής του Μονομελούς Πρωτοδικείου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου