Τρίτη 23 Ιουλίου 2013

11ο Φεστιβάλ Θεάτρου- Κόρινθος 2013


Την  Πέμπτη 25 Ιουλίου του 2013, στις 10.30 π.μ., ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός και ο Πρόεδρος του Κορινθιακού Θεάτρου «Βασίλης Ρώτας» Παύλος Καράγιωργας, θα δώσουν από κοινού συνέντευξη Τύπου στο Δημοτικό Κατάστημα της πόλης μας με θέμα την διοργάνωση του  «11ο Φεστιβάλ  Θεάτρου- Κόρινθος 2013»....
 

Στις  ενδιαφέρουσες  αυτές  παραστάσεις που θα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα του θεατρικού ρεπερτορίου θα συμμετάσχουν θεατρικές ομάδες από διάφορες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου.
Το Φεστιβάλ που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου αίθουσα «Γεώργιος Σάμιος» (Κολοκοτρώνη & Δαμασκηνού) και θα διαρκέσει από την 31η Ιουλίου έως και τις 10η Αυγούστου, θα δώσει  επιπλέον την δυνατότητα  στους διοργανωτές να  τιμήσουν για την προσφορά τους στα γράμματα και τις τέχνες, τον ηθοποιό-σκηνοθέτη Κώστα Καζάκο, τον ερευνητή-συγγραφέα Θεάτρου Σκιών Μιχάλη Ιερωνυμίδη  και τον ηθοποιό –σκηνοθέτη Γιώργο Κιουρτσίδη.
Οι παραστάσεις έχουν προγραμματιστεί  καθημερινά να ξεκινούν στις 9.00 μ.μ. και η είσοδος στους πολίτες θα είναι ελεύθερη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου