Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Έναρξη 1ης αγωνιστικής του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer



Η Πανελλήνια Ένωση Ποδοσφαίρου Άμμου ανακοινώνει ότι αύριο το μεσημέρι, Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την τελική φάση του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open και το απόγευμα στις 17:30 θα ξεκινήσουν οι αγώνες με το πρώτο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής...

 
 Στην τελική φάση μετέχουν η Chantat πρωταθλήτρια της 1ης φάσης του πρωταθλήματος που διεξήχθη στην παραλία του Σχινιά, η Una Manita πρωταθλήτρια της 2ης φάσης του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στην παραλία Καλοπήγαδο στο Δήμο Λαυρεωτικής, οι Ρωμαίοι, πρωταθλητές της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, που διεξήχθη στο Βραχάτι και οι Ηθοποιοί, φιναλίστ της 3ης φάσης του πρωταθλήματος.
    Η τελική φάση του 13ου Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Beach Soccer Open θα διεξαχθεί στο Βραχάτι σε συνεργασία με το Δήμο Βέλου Βόχας και το Λιμενικό Ταμείο Βραχατίου. Ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, κος Παναγιώτης Μαρινάκος δήλωσε: «Η πρώτη διοργάνωση, αυτή της 3ης φάσης του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος που έγινε στο Βραχάτι, πήρε τα εύσημα απ’ όλους, από τους φιλάθλους και τους συμμετέχοντες αθλητές. Ο κόσμος στην περιοχή μας γνωρίστηκε για πρώτη φορά με το Beach Soccer και το αγκάλισε. Στους αγώνες που έγιναν το Σαββατοκύριακο, στο πλαίσιο της 3ης φάσης του πρωταθλήματος, το γήπεδο Beach Soccer του Βραχατίου γέμισε ασφυκτικά. Περιμένουμε με αγωνία να ξεκινήσει η τελική φάση του πρωταθλήματος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου