Τετάρτη 7 Ιανουαρίου 2015

Στην τελική ευθεία η συμφωνία

Ο Βίτορ Περέιρα αντικαταστάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό

Ο Βίτορ Περέιρα αντικαταστάτης του Μίτσελ στον Ολυμπιακό
  • 6
Aθήνα
Τους παίκτες του Ολυμπιακού και τους συνεργάτες του στο προπονητικό επιτελείο, αποχαιρέτησε σήμερα ο Μίτσελ.
Στo μήνυμά του μέσω του twitter που σηματοδοτεί το "αντίο" προς....
τους «ερυθρόλευκους», ο Ισπανός τεχνικός αναφέρει: «Ήταν μια μεγάλη προσωπική και πάνω απ’ όλα επαγγελματική εμπειρία. Είχα την ευκαιρία να γνωρίσω ένα μεγάλο σύλλογο, ένα μεγάλο πρωτάθλημα, σπουδαίους ποδοσφαιριστές και πάνω απ’ όλα φοβερούς οπαδούς. Αισθάνομαι πολύ περήφανος που κατάφερα να συνεισφέρω στην ιστορία αυτού του συλλόγου με τα τρόπαια που σηκώσαμε αυτά τα δύο χρόνια. Σας εύχομαι καλή τύχη».
Στο μεταξύ, από τον Ολυμπιακό διέρρευσε ότι ο διάδοχός του είναι ήδη "κλεισμένος" και θα αναλάβει άμεσα την ομάδα. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτός θα είναι ο 46χρονος Πορτογάλος, Βίτορ Περέιρα. Πρόκειται για τον προπονητή που το 2011 διαδέχθηκε στην Πόρτο τον Αντρέ Βίγιας Μπόας, του οποίου ήταν βοηθός.
Οδήγησε τους "Δράκους" σε δύο διαδοχικά πρωταθλήματα και το καλοκαίρι του 2013 ταξίδευσε στη Σαουδική Αραβία και συνεργάστηκε με την Αλ Αχλί.
Ακολουθεί την... παράδοση των Πορτογάλων προπονητών της Πόρτο από την αρχή του αιώνα, αφού δεν έπαιξε ποτέ ποδόσφαιρο σε επαγγγελματικό επίπεδο, αλλά κάθησε στους πάγκους από πολύ μικρή ηλικία, όπως ο Βίγιας Μπόας, ο Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά και ο πρώην τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζεσουάλντο Φερέιρα.
Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου