Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

Ζητείται η απομάκρυνση του δημοσιογράφου

Σκληροί χαρακτηρισμοί κατά Σαμαρά από το διευθυντή του σταθμού «Στο Κόκκινο»

Σκληροί χαρακτηρισμοί κατά Σαμαρά από το διευθυντή του σταθμού «Στο Κόκκινο»
  • 18
Αθήνα
Την απομάκρυνση του διευθυντή του ραδιοφωνικού σταθμού «Στο Κόκκινο», Κώστα Αρβανίτη ζητεί η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, μετά τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που.....
χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος για τον πρωθυπουργό, μιλώντας στη Λαμία.
Ο κ. Αρβανίτης διετύπωσε τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς στο πλαίσιο δημόσιας εκδήλωσης για τα μέσα ενημέρωσης, με θέμα: «Η κρατική βία στα χρόνια των μνημονίων και ο ρόλος των ΜΜΕ».
Συγκεκριμένα, αναφερόμενος στην παρουσία του πρωθυπουργού στον Έβρο και στην κριτική που δέχτηκε από γαλλικά μέσα ενημέρωσης, ο κ. Αρβανίτης είπε: «Είναι πάρα πολύ ζόρικο για μένα να λένε τον πρωθυπουργό της χώρας μου μ....α. Και το πρόβλημα δεν είναι ότι το λένε, είναι ότι είναι».
Σε ανακοίνωσή της η κ. Σπυράκη επισημαίνει ότι «οι υβριστικοί χαρακτηρισμοί που χρησιμοποίησε ο δημοσιογράφος Κώστας Αρβανίτης κατά του πρωθυπουργού δεν μας εξέπληξαν. Ο διευθυντής του ραδιοφωνικού σταθμού 'Στο Κόκκινο', ο οποίος λειτουργεί υπό την αιγίδα του ΣΥΡΙΖΑ, απλώς αποτυπώνει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται στο ΣΥΡΙΖΑ το δημόσιο διάλογο.
» Το ερώτημα είναι, πλέον, αν ο κ. Τσίπρας εξακολουθεί να περιβάλλει με την εμπιστοσύνη του τον κ. Αρβανίτη. Η άμεση απομάκρυνσή του από τη θέση του διευθυντή του ραδιοφώνου που χρηματοδοτεί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτονόητη για κάθε πολίτη που σέβεται τον εαυτό του.
» Καλούμε το ΣΥΡΙΖΑ και τα υπόλοιπα κόμματα να καταδικάσουν, εδώ και τώρα, την υβριστική συμπεριφορά του».

Newsroom ΔΟΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου