Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

'AΘΛΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΟΙ ΒΟΥΔΟΥΡΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΔΗΣ'''...

«Αθλια πολιτικά σκουλήκια» αποκαλεί ο Σπύρος Λυκούδης τους Οδυσσέα Βουδούρη και Θεόδωρο Παραστατίδη απαντώντας με τον τρόπο αυτό στην ανακοίνωσή τους...
με την οποία αφήνουν υπόνοιες για χρηματισμό όσων εκ των ανεξάρτητων ψήφισαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας αλλά είχαν καταψηφίσει τον προϋπολογισμό.


Οι δύο βουλευτές μάλιστα φθάνουν στο σημείο να καλέσουν τον κ. Λυκούδη και τους υπόλοιπους ανεξάρτητους να...... απέχουν από τις δύο επόμενες ψηφοφορίες για Πρόεδρο προκειμένου να αποσείσουν με τον τρόπο αυτό τη σκιά που τους βαραίνει!

Ωστόσο, ο κ. Λυκούδης με οργισμένη παρέμβασή του στο δελτίο ειδήσεων του Mega απαντά πως όσα υποστηρίζουν οι δύο βουλευτές «είναι μια άθλια κατηγορία από πολιτικά σκουλήκια» και προαναγγέλλει ότι θα προσφύγει στη δικαιοσύνη, ενώ καλεί τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα να μην τους δεχθεί στα ψηφοδέλτιά του.

«Είναι το αποκορύφωμα της γελοιότητας. Δεν αφορά σε κανέναν από τους συναδέλφους μου. Πολύ περισσότερο για μένα προσωπικά, που εδώ και μήνες - από τον περασμένο Μάιο, δηλώνω ότι είμαι υπέρ της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας από την παρούσα Βουλή, ανεξάρτητα από τη στάση μου έναντι της κυβέρνησης. Γι' αυτό και δεν έδωσα ψήφο εμπιστοσύνης, ούτε ψήφισα τον προϋπολογισμό. Πρόκειται περί αθλιότητας» αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Λυκούδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου