Δευτέρα 15 Δεκεμβρίου 2014

Σπουδαίο «τρίποντο» ο Πέλοπας Κιάτου, 0-1 τον Ολυμπιακό Λουτρακίου

Πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε ο Πέλοπας Κιάτου, επικρατώντας 0-1 του Ολυμπιακού Λουτρακίου και παίρνοντας βαθιά βαθμολογική ανάσα.
Το ματς ήταν μοιρασμένο, με τις δύο ομάδες στο......
α’ μέρος κυρίως να έχουν καλές στιγμές για γκολ.
Οι γηπεδούχοι είχαν ένα καλό σουτ του Ολαράσου, που έφυγε άουτ, οι παίκτες του Νίκου Κολιμάδη είδαν επίσης το σουτ του Λίλιου να περνά πάνω από τα δοκάρια, για να γίνει το 0-1 στο 26’ όταν ο Παπαβασιλείου έκανε το γύρισμα, ο Λίλιος έστρωσε την μπάλα στο Μακρή και ο τελευταίος νίκησε από κοντά τον Καλογερή.
Στη συνέχεια ο Ολυμπιακός Λουτρακίου είχε δοκάρι με τον Σοπότι, ενώ για τον Πέλοπα το πλασέ του Παπαβασιλείου έδιωξαν πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή σε κόρνερ, οι αμυντικοί των γηπεδούχων.
Στην επανάληψη, οι φάσεις ήταν λιγότερες, χωρίς κάποια από αυτές να θεωρηθεί μεγάλη. Για τους φιλοξενούμενους το σουτ του Βαρβιτσιώτη από καλή θέση, κόντραρε στον Παντελέου και πέρασε κόρνερ, ενώ για τον Ολυμπιακό Λουτρακίου, η κεφαλιά από κοντά του Μούτσου έφυγε άουτ.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ: Καλογερής Στ., Ολαράσου, Καλογερής Ι. (83’ Πανουτσόπουλος), Παντελέου, Βλάσσης, Παπαδημητρίου Ν., Θεοδωρόπουλος, Σοπότι, Γκαρμίρης Ν. (46’ Λεονταρίτης), Μούτσος Α., Αγγέλου
ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Λακόβ, Σελλάς, Μακρή (63’ Βαρβιτσιώτης)ς, Βελέντζας Κ., Δεδάκης, Βράκας, Μαζαράκης, Παπαβασιλείου, Δάνης, Παλογιαννίδης (83’ Γερονικολός), Λίλιος (88’ Κοντάκης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου