Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Έτοιμη η νέα πτέρυγα του 1ου Γυμνασίου & Λυκείου Κορίνθου [βίντεο]


Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη το πρωί , η νέα πτέρυγα του 1ου Γυμνασίου και Λυκείου Κορίνθου. Το νέο σύγχρονο κτίριο, προϋπολογισμού 1.850.000 ευρώ...
...βρίσκεται στα ανατολικά του υπάρχοντος συγκροτήματος του 1ου Λυκείου Κορίνθου, είναι διώροφης κατασκευής και αποτελείται από εννέα σχολικές αίθουσες, τρία  γραφεία, λεβητοστάσιο και τουαλέτες.

Τα εγκαίνια έγιναν παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρου Τατούλη, του Δημάρχου Κορινθίων Αλέξανδρου Πνευματικού, των αντιδημάρχων της Δημοτικής Αρχής, του Προέδρου και διευθυντή της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης κ. Σαμαρά και κ. Δασκαλόπουλου αντίστοιχα,  των υπεύθυνων της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου καθώς επίσης των μαθητών και καθηγητών του παραπάνω σχολείου.

Όπως υπογραμμίστηκε από τη Δημοτική Αρχή, στο άμεσο μέλλον έχουν δρομολογηθεί για να υλοποιηθούν επεκτάσεις σε σχολεία του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων, όπως είναι το Δημοτικό και το Γυμνάσιο του Λεχαίου καθώς και το Δημοτικό του Γαλατακίου. Τα σχολεία αυτά βρίσκονται στο στάδιο της σύνταξης των μελετών, όπου με την ολοκλήρωση τους θα διευκολύνουν με σε μεγάλο ποσοστό την εκπαιδευτική κοινότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου