Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Διπλό με Καφαντάρη ο ΠΑΣ Κόρινθος στην Καλαμάτα


Τη δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα πέτυχε η «Μπάρτσα» που επικράτησε με 1-2 της Καλαμάτας, κάνοντας ένα εξαιρετικό ξεκίνημα στη φετινή σεζόν.

Η ομάδα της Καλαμάτας στην πρώτη της καλή επίσκεψη στα καρέ του Αρχοντάκη, κατάφερε στο 8’ να πετύχει το 1-0 με τον Αθανασόπουλο, ο οποίος πέρασε και τον τερματοφύλακα της Κορίνθου και πλάσαρε στην κενή εστία.

Στη συνέχεια δύο κεφαλιές του Καραχάλιου δεν ανησύχησαν τον Αρχοντάκη, καθώς πέρασαν άουτ και στο 23’ η Κόρινθος έφερε το ματς στα ίσια με τον Γκεοργκίεφ, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε όμορφη πάσα του Κερμενίδη.

Στο 27’ ο Καφαντάρης με σουτ ανάγκασε τον Κολοβούρη σε δύσκολη επέμβαση και έτσι το 1-1 παρέμεινε ως τη λήξη του ημιχρόνου.

Με την έναρξη της επανάληψης, οι φιλοξενούμενοι αιφνιδίασαν απόλυτα την ομάδα της Καλαμάτας και με σκόρερ την Μιχάλη Καφαντάρη, πέτυχαν το 1-2, το οποίο και κράτησαν μέχρι το τέλος, παρά τις όποιες προσπάθειες των γηπεδούχων, που απείλησαν στο 68’ αλλά από πολύ κοντά, ο Αθανασόπουλος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην αγκαλιά του Αρχοντάκη. 

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΝΙΚΟΣ ΚΑΚΑΛΕΤΡΗΣ): Κολοβούρης, Τσόπελας (58’ Μπελεβέτης), Τριανταφυλλάκης (46’ Καλογερόπουλος), Καντούτσης (77’ Σκαρλάτος), Αλιού, Τσιμικλής, Καραχάλιος, Αθανασόπουλος, Καλαντζής, Πούτσης.

ΚΟΡΙΝΘΟΣ (ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΓΚΑΦΙΝΗΣ): Αρχοντάκης, Ντερτιλής, Φίλης, Λούβρης, Τσομπαρτσίδης, Σπυρόπουλος, Μανιάτης (15’ λ.τρ. Αμπαδιωτάκης) (72’ Νούλας), Τσίτσι, Καφαντάρης, Κερμενίδης (77’ Διαμαντόπουλος), Γκεοργκίεφ.

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστική του 4ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής (4οςόμιλος)

Ατρόμητος Αχαΐας – Δόξα Νέας Μανωλάδας 3-1
ΠΑΟ Βάρδας – ΑΕ Ερμιονίδας 1-0
Α.Ο. Αστέρας  Αμαλιάδας/ Πανόπουλου – Αχαϊκή 0-1
Εθνικός Σαγεΐκων – ΑΕ Καραϊσκάκη 0-1
Καλαμάτα – Κόρινθος 1-2
Αρης Αιτωλικού – Παναργειακός
Πανναυπλιακός – Μεσσηνιακός 1-2
Παναρκαδικός – ΑΕ Μεσολογγίου 2-2

Πηγή: apopsi24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου