Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΝΕΜΕΑΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο  Εμπορικός Σύλλογος Νεμέας, απέκτησε.......
..
αριθμό Λογαριασμού στη Συνεταιριστική Τράπεζα, ο οποίος είναι: 1026000008800-8
Όποιος θέλει να συμμετάσχει στην προσφυγή κατά του Ο.Α.Ε.Ε. πρέπει μέσα σε 15 μέρες το αργότερο να καταθέσει 50 ευρώ, γράφοντας το όνομά του και ενημερώνοντας τον Πρόεδρο ή τον Ταμία. Επίσης όποιος θέλει να συμμετάσχει στην προσπάθεια του Συλλόγου για την αγορά περιπολικού θα πρέπει να πράξει το ίδιο (ανεξαρτήτως ποσού).
Συνάδελφοι, οι κατασχέσεις των μαγαζιών και των σπιτιών μας είναι πρό των πυλών. 
Στηρίξτε την προσπάθεια του Εμπορικού Συλλόγου.
Η προσφυγή στη Δικαιοσύνη είναι η μόνη λύση.

Μην υποκύψετε στη ψυχολογική Βία που μας ασκούν η τρόικα και οι εγχώριοι συνεργάτες της (επαγγελματίες πολιτικοί - συνδικαλιστές).
Το σχέδιό τους είναι να μας αποσυντονίζουν και να μας κρατούν σε καταστολή για να μην αντιδρούμε στο καθημερινό επιστημονικά μελετημένο πλιάτσικο της Ελλάδας, του δημόσιου και ιδιωτικού πλούτου και σε λίγο των περιουσιών και των επιχειρήσεών μας των οικογενειών μας. Το σχέδιο είναι η απόλυτη εξαθλίωση, μισθοί και συντάξεις των 300 ευρώ και το μεροκάματο των 14,50 ευρώ.
Ο Εμπορικός ΣύλλογοςΝεμέας έχει αποφασίσει, να αντισταθεί και να μην τους αφήσει να ''περάσουν ατουφέκιστοι''. Κόντρα στους ξοφλημένους επαγγελματίες πολιτικούς υπαλληλάκους της τρόικα, που συνεχίζουν να μας πολεμούν με συκοφαντίες, αλλά και κόντρα στους δοτούς από τα κόμματα συνδικαλιστές, που αντιδρούν σε οτιδήποτε κάνει ο Εμπορικός ΣύλλογοςΝεμέας απαντούμε Δυναμικά.

Διεκδικούμε αυτά που μας ανήκουν, αυτά που κατακτήσαμε με κόπο και ιδρώτα, προσφεύγουμε στη Δικαιοσύνη για να Ξανακερδίσουμε το Δικαίωμα στην Υγεία, για εμάς και τα παιδιά μας.

Στηρίξτε τον Εμπορικό ΣύλλογοΝεμέας, ο Αγώνας μπορεί να είναι άνισος, αλλά είναι δίκαιος και κριτής είναι η κοινωνία, είμαστε εμείς!

                                                       Ο Πρόεδρος
                                           
                                         Αναστάσιος Δημ. Μπαρλιάς  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου