Τετάρτη 28 Ιανουαρίου 2015

ΦΩΤΙΑ ΑΝΑΨΕ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΜΕΣΣΗΝΙΑ‏

-Φωτιά έχει ανάψει στη Μεσσηνία η απόφαση του Αντώνη Σαμαράνα διατηρήσει την έδρα στο νομό με αποτέλεσμα να μην εκλεγεί ο πρώην βουλευτής και υφυπουργός Γ. Λαμπρόπουλος.
Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ευχαρίστησε .....
επιστολή του στα τοπικά μέσα ενημέρωσης τους κατοίκους της Μεσσηνίας για την υποστήριξή τους, υπογραμμίζοντας μάλιστα την συνεισφορά του επίσης υποψήφιου βουλευτή της ΝΔ στην ίδια περιοχή, Γ. Λαμπρόπουλου, ο οποίος δεν θα βρίσκεται στη Νέα Βουλή, αφού η ΝΔ καταλαμβάνει μόνο μία έδρα στο νομό.

Αιχμές από τον δήμαρχο Καλαμάτας

Ωστόσο, ο δήμαρχος Καλαμάτας Π. Νίκας, με δήλωσή του, ζητά της συνέχισης της εκπροσώπησης των Μεσσηνίων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο από τον κ. Λαμπρόπουλο, ο οποίος όπως λέει έλαβε πάνω από το 50% των ψήφων της ΝΔ.
Σημείωσε δε ότι «η Μεσσηνία δεν μπορεί να μείνει χωρίς φιλελεύθερη εκπροσώπηση στο Κοινοβούλιο, αφού ο τ. Πρωθυπουργός έχει σοβαρά θεσμικά καθήκοντα ως αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης».
Και πρόσθεσε: «Η συμμετοχή του Γιάννη Λαμπρόπουλου στο Κοινοβούλιο είναι θέμα που συνδέεται με την παρουσία, την προβολή και τα συμφέροντα της Μεσσηνίας σε κεντρικό επίπεδο και γι' αυτό πρέπει να υποστηριχθεί σθεναρά απ' όλους, όσοι έχουν ρόλο και λόγο σ' αυτό τον τόπο».

Λαμπρόπουλος: Δεν θα είμαι στη Βουλή παρά τη θέλησή σας

Εν τω μεταξύ, ανοιχτή αποστολή προς τους Μεσσήνιους έστειλε και ο ίδιος ο Γ. Λαμπρόπουλος με την οποία ευχαριστεί τους συμπολίτες του.
«Ο δικός σας άνθρωπος, που έδινε μάχες, που στήριξε τη Μεσσηνία, που αγωνιζόταν για τα προβλήματά της, δεν θα είναι στη Βουλή, παρά τη θέλησή σας» αναφέρει μεταξύ άλλων ο πρώην βουλευτής. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου