Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Συνάντηση Επιμελητηρίου και Τουριστικής Εταιρίας με το Λιμενικό Ταμείο για τα κρουαζιερόπλοια


Για συντονισμό προσπαθειών προκειμένου να μπορεί να δεχθεί το λιμάνι της Κορίνθου τα δύο κρουαζιερόπλοια που αναμένονται τον Μάρτιο του 2014, έκανε λόγο ο κ. Νανόπουλος, έπειτα από συνάντηση...
...που πραγματοποιήθηκε τη προηγούμενη εβδομάδα ανάμεσα στον γενικό διευθυντή της εταιρίας Rhapsody Travel, Αχ. Ζωγραφακη,  τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βασίλη Νανόπουλο και τον πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Αντώνη Παππά.

Οι τόνοι που είχαν υψωθεί από τον πρόεδρο του Λιμενικού ταμείου Κορίνθου για πλήρη αποκλεισμό του από την συμφωνία που είχε ανακοινώσει ο πρόεδρος του επιμελητηρίου Κορινθίας κατά την τελετή λήξης της Πανελλήνιας  Έκθεσης «Κορινθία 2013», έπεσαν τελικά μετά από την συνάντηση του επιμελητηρίου και της τουριστικής εταιρίας  με  το Λιμενικό Ταμείο.

Κατόπιν υπήρξε συνάντηση με την  ΟΕΒΕ και τον εμπορικό σύλλογο.

Όπως σημείωσε ο κ. Νανόπουλος σε δηλώσεις του στα τοπικά ΜΜΕ οι πρώτες συναντήσεις ολοκληρώθηκαν και με συντονισμένες προσπάθειες αναμένεται ότι  θα είναι όλα τα απαραίτητα έργα  έτοιμα  έγκαιρα, ώστε το λιμάνι της Κορίνθου να είναι τουριστικός  προορισμός κρουαζιερόπλοιων που  θα δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας και θα κρατήσει ανοικτά τα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Πηγή: korinthostv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου