Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Β. Νανόπουλος: "Σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ με τον δήμο Κορινθίων" [βίντεο]


Τις προθέσεις του και τις θέσεις του απέναντι στα δημοτικά πράγματα της Κορίνθου ανέπτυξε την Παρασκευή το βράδυ ο Βασίλης Νανόπουλος στον ΗΛΕΚΤΡΑ και το "Περισκόπιο" της Τζένης Σουκαρά.

Ο κύριος Νανόπουλος μίλησε για την φυσιογνωμία της πόλης, το κέντρο που ασφυκτιά από την εκτεταμένη πεζοδρόμηση και όταν κλήθηκε να απαντήσει τι θα έπρεπε να γίνει για να προκληθεί η αποσυμφόρηση του, μίλησε για δρόμους ήπιας κυκλοφορίας.

Αναφέρθηκε στον θέμα του λιμανιού , επέμεινε στην παλαιότερη θέση του που αναφερόταν  σε λιμάνι Τουριστικό και Εμπορικό όσων αφορά την εξυπηρέτηση των τοπικών επιχειρήσεων της περιοχής .

Αναφέρθηκε επίσης στο χαρακτήρα που θα έχει το μεγάλο εμπορικό κέντρο στην Σωληνουργία και στο πώς ο εμπορικός κόσμος της περιοχής μπορεί να αντισταθεί.

Ο κύριος Νανόπουλος δεσμεύτηκε πως άμεσα θα ανακοινωθούν δυο μεγάλες επενδυτικές προσπάθειες από το εξωτερικό στην Κορινθία. Και τόνισε πως στόχος του είναι να φέρει πλούτο και δουλειά στην περιοχή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε και η απάντηση του για τις δηλώσεις του κ. Παππά ,προέδρου του λιμενικού Ταμείου για το θέμα των κρουαζιερόπλοιων, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις



"Το σκέφτομαι σοβαρά να ασχοληθώ με το δήμο Κορινθίων " δήλωσε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου. Και μάλιστα προχώρησε ακόμα περισσότερο, αναφέρθηκε και στο "χρώμα" της υποψηφιότητας του!!!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου