Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015

'Εξαγωγή και προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Κινεζική αγορά

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι την Δευτέρα 2/3/2015 και ώρα 11π.μ στον α΄ όροφο της αίθουσας εκδηλώσεων θα πραγματοποιηθεί ημερίδα με θέμα: << Εξαγωγή και προώθηση των ελληνικών αγροτικών προϊόντων στην Κινεζική αγορά >>
Το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριοως αρμόδιος θεσμικός φορέας για.....
την ανάπτυξη της ελληνοκινεζικής επιχειρηματικής συνεργασίαςέχει θέσει υπό την αιγίδα του το CIMF, τα εμπορικά κέντρα του οποίου βρίσκονται σε κεντρικές κινεζικές πόλεις και προσφέρονται για τις ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις τροφίμων και ποτών ως μόνιμα εκθεσιακά κέντρα. Απευθύνονται τόσο στους Κινέζους καταναλωτές (λιανεμπόριο) όσο και στο χονδρεμπόριο.
Στην εκδήλωση θα εισηγηθούν τα θέματα εκ μέρους της  εταιρείας με την επωνυμία  ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΤΕΧΝΙΚΗ/FOOD EXPORTS ο κ. Κωνσταντίνος Κορνιωτάκης επιχειρηματίας και Γενικός Γραμματέας του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου ,  καθώς  και οι εκπρόσωποι της Κινεζικής εταιρείας.
Το εν λόγω project είναι μία ευκαιρία να τοποθετηθούν τα ελληνικά προϊόντα στα ράφια των κινεζικών Malls, να γίνουν γνωστά στο ευρύτερο καταναλωτικό κοινό και να πουληθούν με το χαμηλότερο οικονομικό ρίσκο, με προστιθέμενη αξία αλλά και με πολλά κίνητρα προς τις ελληνικές επιχειρήσεις ώστε να συμμετέχουν.
Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση: Επιμελητήριο Κορινθίας - Ελισάβετ Τσαμαντά
Ερμού 2, Κόρινθος
τ.κ.: 20100 Τηλ.: 2741 024464(εσ. 911) e-mail:info@korinthiacc.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου