Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΣΤΟ ΠΟΔΙ Η ΤΡΙΠΟΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

Οργισμένοι κάτοικοι της Τρίπολης το βράδυ της Πέμπτης 26 Φεβρουαρίου συγκεντρώθηκαν στην Πλατεία Πετρινού για να διαμαρτυρηθούν για την κατάσταση που υπάρχει στην πόλη της Τρίπολης με τα σκουπίδια. Φώναξαν συνθήματα κατά του Δημάρχου και του Περιφερειάρχη και ανέγνωσαν ψηφίσματα - επιστολή που....
θα σταλεί στους αρμόδιους υπουργούς, αφού το πρόβλημα έχει ξεπεράσει, σύμφωνα με τους κατοίκους, τα όρια και κινδυνεύει η ζωή των παιδιών και όλων των πολιτών.
Μετά από πρόταση οι πολίτες μετέβησαν εν πομπή στο νέο Δημαρχείο Τρίπολης όπου πέταξαν σακούλες με σκουπίδια ενώ κάποιοι άδειασαν στην είσοδο του Δημαρχείου και παρακείμενους κάδους απορριμμάτων. Ένας πολίτης μάλιστα έριξε κλωτσιά στην πόρτα του Δημαρχείου σπάζοντας το τζάμι.
Στη συνέχεια μετέβησαν πάλι με πορεία στην Περιφέρεια Πελοποννήσου όπου και εκεί άδειασαν σακούλες απορριμμάτων και κάδους...
Οι κινητοποιήσεις των κατοίκων δεν θα σταματήσουν αν δεν λυθεί άμεσα το πρόβλημα, σύμφωνα με όσα ανέφεραν και στο ψήφισμά τους, ενώ χαρακτηριστικό είναι πως στην συγκέντρωση ήταν πολίτες διαφόρων ηλικιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου