Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΣΧΟΝΤΩΝ απο ΜΕΣΟΓΕΙΑΚΗ ΑΝΑΙΜΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Κωνσταντίνο Δημητρόπουλο και τους προέδρους των ποδοσφαιρικών ομάδων: τον κ. Αναστάσιο Γιαμπουράνη (Α.Ο. Αρχαίας Κορίνθου), τον κ. Παναγιώτη Μιχαλόπουλο ( πρόεδρο του Σπαθοβουνίου και παίκτη της ομάδας) και τον κ. Κωνσταντίνο Καραμήτο (Α.Ο. Σπαθοβουνίου), τον κ. Δημήτριο Κριτσελά (Ηρακλής Λεχαίου), τον κ. Σκούρτη Χρήστο (ΠΑΣ Κλένιας), για την ιδέα και τη διοργάνωση αυτού του Φιλανθρωπικού Τουρνουά Ποδοσφαίρου, που έγινε στις 17-12-2014 στο γήπεδο Κλένιας, για......
την ενίσχυση του Συλλόγου μας.
Επίσης τον διαιτητή κ. Βλαχοπάνο Χρήστο και τους δυο επόπτες- βοηθούς του καθώς και τους παίκτες των ομάδων: Α.Ο.Σπαθοβουνίου, Α.Ο.Αρχαίας Κορίνθου, Ηρακλής Λεχαίου, Α.Ο. Κλένιας, για τον ποδοσφαιρικό αγώνα που έδωσαν για εμάς, παρόλο τις άσχημες καιρικές συνθήκες.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Πασχόντων από Μεσογειακή Αναιμία Νομού Κορινθίας (Σ.Π.Α.Μ.Α.Ν.Κ.), εκ μέρους των μελών του, θέλει να σας ευχαριστήσει από καρδιάς, για το κόπο και χρόνο που διαθέσατε για τη διοργάνωση και συμμετοχή των ομάδων σας, στον φιλανθρωπικό ποδοσφαιρικό αγώνα που έλαβε χώρα στις 17-12-2014. Επίσης, για την ανιδιοτελή στήριξή σας, στο έργο του Συλλόγου μας, σε μια εποχή μάλιστα που τη χαρακτηρίζει πνεύμα εγωκεντρισμού και αδιαφορίας προς τον πάσχοντα άνθρωπο.
Σας ευχόμαστε καλή συνέχεια στους αγώνες σας, για μια καλύτερη κοινωνία σε τοπικό επίπεδο.
Ακόμα ευχαριστούμε τον κόσμο που ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμά μας, ήρθε και στήριξε τον αγώνα ζωής μας, ενισχύοντας το Σύλλογό μας. Επίσης τους ανθρώπους που δεν μπόρεσαν για προσωπικούς λόγους να έρθουν, μα έστειλαν τα προσωπικά και ξεχωριστά μηνύματα αγάπης καθώς και ευχές προς το Σύλλογό μας, με την υπόσχεση ότι θα είναι δίπλα στον αγώνα μας και στις επόμενες δράσεις μας.
Με εκτίμηση
Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Π.Α.Μ.Α.Ν.Κορινθίας
Ο Πρόεδρος Η Γραμματέας
Διαμαντίδης Δημήτριος Γαλανοπούλου Γεωργία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου