Τρίτη 23 Δεκεμβρίου 2014

Συνελήφθησαν 4 νεαροί που λήστευαν οδηγούς στην Κορίνθου - Πατρών

Ομάδα τεσσάρων τσιγγάνων που λήστευε οδηγούς, σε χώρους στάθμευσης αυτοκινήτων της εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, συνελήφθη από άνδρες........
της ΟΠΚΕ Κορινθίας, σε συνεργασία με αστυνομικούς της ασφάλειας.

Πρόκειται για έναν 16χρονο, έναν 25χρονο, έναν 19χρονο και έναν 22χρονο, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για τα αδικήματα της ληστείας, της κλοπής και παράβασης της νομοθεσίας για τα όπλα, η οποία περιλαμβάνει και άγνωστο αριθμό συνεργών τους.
Το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής, στο πάρκινγκ της εθνικής οδού στο 101ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κορίνθου - Πατρών, οι συλληφθέντες, ακινητοποίησαν με την απειλή βίας και τη χρήση μεταλλικών αντικειμένων έναν 72χρονο και τον λήστεψαν.
Εκτός αυτού, εξακριβώθηκε ότι ο 16χρονος, ο 19χρονος και ο 22χρονος, με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, είχαν κάνει, με τον ίδιο περίπου τρόπο και στην ίδια περιοχή, άλλες τρεις ληστείες τις τελευταίες είκοσι ημέρες!
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Κορίνθου ο οποίος τους παρέπεμψε στον ανακριτή Κορίνθου, ενώ αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για την ταυτοποίηση των υπολοίπων συνεργών τους, καθώς και για την τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου