Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

O Γιάννης Πανούσης υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου;

Συζητείται η υποψηφιότητα του Γ. Πανούση για την Περιφέρεια Πελοποννήσου


Το όνομα του καθηγητή Γιάννη Πανούση έχει αρχίσει να συζητείται τις τελευταίες ημέρες ως πιθανού υποψηφίου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Ο Γιάννης Πανούσης σήμερα είναι βουλευτής Α' Αθηνών με την ΔΗΜΑΡ αλλά έχει.... μεγάλη αποδοχή και από τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ ο οποίος

άλλωστε δεν έχει κάποιο "δυνατό" όνομα να κατεβάσει από πλευράς του για την Περιφέρεια Πελοποννήσου. Επίσης ο κ. Πανούσης ήταν και υποψήφιος Υπερνομάρχης Αθηνών το 2006 με τη στήριξη του Συνασπισμού ενώ έχοντας μακρά θητεία και στο χώρο του ΠΑΣΟΚ κερδίζει πολλούς ψήφους και από το χώρο αυτό.
Ήδη σύμφωνα με πληροφορίες στις μετρήσεις που έχουν γίνει φαίνεται ότι μπορεί να "χτυπήσει" αποτελεσματικά τον Πέτρο Τατούλη (τον οποίο ετοιμάζεται να στηρίξει η ΝΔ) και να διεκδικήσει στον δεύτερο γύρο την Περιφέρεια.
Μια λεπτομέρεια με σημασία: Ο Γ. Πανούσης έλκει την καταγωγή του τόσο από την Αρκαδία (από τον πατέρα του Απόστολο Πανούση, δικηγόρο) όσο και από την Κόρινθο (από τη μητέρα του η οποία ήταν γόνος πολιτικής οικογένειας, των Ηλιοπουλαίων).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου