Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Ξεκινά το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας – Πελοποννήσου «Γέφυρες»

Ξεκινούν το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου οι προβολές ταινιών του 4ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου στην Κόρινθο. Συνολικά 70 ταινίες, οι 37 από αυτές ελληνικές...
θα προβληθούν στο φετινό φεστιβάλ που δίνει ιδιαίτερη έμφαση στον ελληνικό ανεξάρτητο κινηματογράφο.

Ταινία έναρξης “'Ολα χάθηκαν /All is Lost” (2013) του J.C. Chandor, βραβευμένο από τους κριτικούς της Νέας Υόρκης με Α' Ανδρικό ρόλο για τον  Ρόμπερτ Ρέντφονρτ, ιδρυτή του Σαντάνς, το πιο σημαντικό φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου,  και ταινία λήξης “Μια στάση πριν το τέλος / Fruitvale station” (2013) του πρωτοεμφανιζόμενου Ράιαν Κούγκλερ που απέσπασε το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο Sundance,  τη διάκριση «Ένα κάποιο Βλέμμα» στο Φεστιβάλ Καννών και του πρωτοεμφανιζόμενου σκηνοθέτη στο Gotham Awards 2013.

Το 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κορινθίας–Πελοποννήσου, θα πραγματοποιηθεί στο ΛΑΪΣ CINEMAS στην Κόρινθο, από 7 έως -15 Δεκεμβρίου, με τη στήριξη του Δήμου Κορίνθου και Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Η διεξαγωγή του καθώς επίσης και η παρουσία ανθρώπων της 7ης Τέχνης στη Κόρινθο, αποτελούν πόλο έλξης και σημαντικό σημείο αναφοράς στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής μας.

Μάθε περισσότερα κάνοντας κλικ εδώ

και κάνε κλικ στην εικόνα για να δεις τις παράλληλες εκδηλώσεις





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου