Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

Νεκρός ο Σταύρος Λουκάς κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι του
Νεκρός ο Σταύρος Λουκάς κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι του
Την τελευταία του πνοή άφησε ο συμπολίτης μας Σταύρος Λουκάς σήμερα (18/1) το βράδυ λίγο μετά τις 21.00.
Σύμφωνα με ...
τις κάμερες ασφαλείας του σπιτιού, ο άτυχος άνδρας και η σύζυγός του δέχτηκαν επίθεση εντός της οικίας τους από 6 άγνωστους που εισέβαλλαν στο σπίτι με σκοπό να κλέψουν.

Οι 6 άγνωστοι ήταν οπλισμένοι και είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους με κουκούλες, σύμφωνα με τη μαρτυρία της συζύγου του, επιτέθηκαν τόσο στην ίδια όσο και στον άτυχο 59χρονο, ο οποίος αντιμετώπιζε πρόβλημα με την καρδιά του. Ένας από τους δράστες φέρεται να χτύπησε τον Σταύρο Λουκά στο κεφάλι με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του.

Οι δράστες τράπηκαν άμεσα σε φυγή παίρνοντας μαζί τους τα κλειδιά της επιχείρησης Auto St Loukas(Σταύρος Λουκάς & Υιός Α.Ε.) στην Κόρινθο, όπου κατευθύνονται δυνάμεις της Αστυνομίας. Άμεσα κατέφθασε στο σπίτι ιατρική βοήθεια καθώς και άνδρες της Αστυνομίας, αλλά δυστυχώς παρά τις προσπάθειες του γιατρού, ο γνωστός επιχειρηματίας δεν τα κατάφερε.

Νεκρός ο Σταύρος Λουκάς κατά τη διάρκεια ληστείας στο σπίτι του

Ιατροδικαστής προσπαθεί να προσδιορίσει τα ακριβή αίτια του θανάτου, ενώ πιθανολογείται πως ο θάνατος προκλήθηκε από καρδιακό επεισόδιο.

Ειδικές ομάδες της Ασφάλειας Αττικής (Ανθρωποκτονιών, Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων) και του Τμήματος Ασφάλειας Μεγάρων βρίσκονται επίσης στο χώρο όπου συλλέγονται στοιχεία (DNA, αποτυπώματα κ.α.) με σκοπό την ταυτοποίηση των δραστών. Σύμφωνα με πηγές της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής υπάρχουν αρκετά στοιχεία που θα βοηθήσουν στον προσδιορισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου