Πέμπτη 10 Οκτωβρίου 2013

«Medi Συν» από την Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου για την επιχειρηματικότητα των φαρμακοποιών [βίντεο]


Το νέο χρηματοδοτικό εργαλείο για τον φαρμακοποιό της Πελοποννήσου παρουσίασε η Συνεταιριστική Τράπεζα της Πελοποννήσου...
...παρουσία  του Υπ. Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Υγείας Πελοπίδα Καλλίρη.

Το πρόγραμμα Medi Συν είναι νέο προϊόν για την επιχειρηματικότητα των φαρμακοποιών και αποτελεί το πρώτο από μια σειρά υπηρεσιών και προϊόντων που θα ακολουθήσουν από την Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου, με στόχο την ενίσχυση της οικονομίας της περιοχής.

Χαρακτηριστικά και πλεονεκτήματα του προγράμματος είναι η χρηματοδότηση 100.000€ ανά φορέα, απλοποίηση των διαδικασιών, επιτόκιο 8,5%, με εκχώρηση απαιτήσεων του ΕΟΠΥΥ, και αγορά εφάπαξ συνεταιριστικών μερίδων 10% επί του πιστωτικού και μόνο ορίου προκειμένου να επιτευχθεί συνεταιρισμός.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φαρμακεία των νομών που διατηρεί καταστήματα και θυρίδες η Συνεταιριστική Τράπεζα Πελοποννήσου.

Στο πάνελ μίλησαν ο Πρόεδρος της Συνεταιριστικής Τράπεζας Πελοποννήσου κ. Γεώργιος Δαλαμαρίνης, ο Γενικός  Διευθυντής κ. Πέτρος Σανταμούρης, ο Υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης και ο Βουλευτής της ΝΔ κ. Χρίστος Δήμας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου