Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Οι ειδήσεις που έβγαλε ο Γιώργος Δέδες στην εκπομπή στο "Περισκόπιο" της Τζένης Σουκαρά" (βίντεο)


Εφ όλης της ύλης συνέντευξη έδωσε το βράδυ της Παρασκευής στον τηλεοπτικό σταθμό ΗΛΕΚΤΡΑ και στην εκπομπή  "Περισκόπιο" της Τζένης Σουκαρά, ο αντιπεριφερειάρχης Γιώργος Δέδες. 

Ο κ. Δέδες απάντησε σε όλα τα ερωτήματα χωρίς υπεκφυγές ,ακόμα και σε εκείνα που "καίνε", όπως αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων και τις επιθέσεις που έχει δεχθεί όλο αυτό το διάστημα ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης.



Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η απάντησή του για τις απεντάξεις έργων στο ΕΣΠΑ, μετά τις δηλώσεις Αγγελάκα και τις συνέπειες που έχουν αυτές για την Κορινθία. 



Ο Γ. Δέδες αναφέρθηκε στο Κέντρο Φύλαξης Παράνομων Μεταναστών Κορίνθου διαμηνύοντας δεν θα πάψει να αντιτάσσεται στο "μόρφωμα" που έχει φυτευτεί στα σπλάχνα της πόλης, λέγοντας χαρακτηριστικά πως " θα είμαστε η ενοχλητική αλογόμυγα στον κ. Δένδια μέχρι να αποφασίσει έστω να το απομακρύνει απο την Κόρινθο".

"Βρήκαμε άδεια συρτάρια απο χρήματα και μελέτες. Δεν υπήρξε καμία ένταξη έργου" δήλωσε αναφερόμενος στην κατάστηση που αντιμετώπισε στα πρώτα χρόνια της θητείας του.Παρόλα αυτά, οι οικονομικές συγκρίσεις με το παρελθόν είναι εμφανείς ,αλλά και η δουλειά που έχει γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

Ο αντιπεριφερειάρχης μίλησε για τις μεγάλες ειδήσεις  στον Πολιτισμό, που αφορούν την Κορινθία, όπως η αποκάλυψη του αρχαίου Θεάτρου της Σικυώνας , η χρηματοδότηση για το μουσείο της Αρχαίας Κορίνθου που θα αφορά την  δημιουργία νέων αιθουσών όπου θα στεγαστούν οι δίδιμοι Κούροι και η συντήρηση των σπουδαίων αρχαιολογικών ευρημάτων,καθώς και η αποκάλυψη του μακεδονικού τείχους στον Φενεό.

Παράλληλα απάντησε με άνεση στα ερωτήματα που αφορούν τα προεκλογικά σενάρια κι έχουν να κάνουν με το ενδιαφέρον του για τον δήμο Κορινθίων καθώς και για τις σχέσεις του με τον Πέτρο Τατούλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου