Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Γ. Πανούσης: "Θα ζήσει η αριστερά την κυβερνώσα ακροδεξιά"- Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ στην εκπομπή "Περισκόπιο"(βίντεο)

Καμπανάκι χτύπησε ο Γιάννης Πανούσης, καλεσμένος στην  εκπομπή "Περισκόπιο" της Τζένης Σουκαρά, στην Αριστερά θέλοντας να υπογραμμίσει τις διάσπαρτες προσπάθειες που γίνονται δίχως συγκεκριμένο στόχο.

Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ υπήρξε ιδιαίτερα καυστικός στην κίνηση των 58 ,αναφερόμενος σε πρόσωπα, αφετηρίες και κυρίως προθέσεις που ουσιαστικά έχουν κλείσει τον ιστορικό και πολιτικός τους κύκλο..Ταυτόχρονα εξέφρασε για μια ακόμη φορά την άποψη , ότι η ΔΗΜΑΡ θα πρέπει να συνομιλήσει και με τον ΣΥΡΙΖΑ που αυτή την στιγμή είναι η πρώτη δύναμη στον χώρο της Αριστεράς.


Ο κύριος Πανούσης  δήλωσε πως δεν έκανε καλό στην ΔΗΜΑΡ η συμμετοχή της στην κυβέρνηση και αμφισβήτησε τις δημοσκοπήσεις που την δείχνουν με χαμηλά ποσοστά μετά την έξοδό της απο το κυβερνητικό σχήμα. Ο βουλευτής της ΔΗΜΑΡ  απάντησε ευθαρσώς και  στις φήμες που τον θέλουν ως  το αντίπαλο δέος του Φώτη Κουβέλη



Ο κύριος Πανούσης αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών τονίζοντας πως υπάρχει πολύ μεγάλη ρευστότητα στο πολιτικό σκηνικό, προσδιορίζοντας συγκεκριμένα διαστήματα που πολύ πιθανόν να οδηγηθούμε στις κάλπες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου