Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Συνεδριάζει την Δευτέρα το Περιφερειακό Συμβούλιο

 

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο την Δευτέρα 26 Αυγούστου στις 4.00μμ

στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης εκτός των άλλων :Την  Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Βαγγέλη Γούργαρη με θέμα: Απολύσεις στο Δημόσιο – ΟΤΑ. (εξ αναβολής) ....

 Επερώτηση του Σύμβουλου κ. Νίκου Γόντικα με θέμα: Ύδρευση και άρδευση στην περιοχή των Δημοτικών Ενοτήτων Μυκηνών και Κουτσοποδίου στην Αργολίδα.
   Ενημέρωση σχετικά με την ανακήρυξη προσωρινού αναδόχου για το έργο με τίτλο «Διαχείριση στερεών αποβλήτων Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου
 

   Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του Σχεδίου για την αναθεώρηση του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό. (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Απόστολος Παπαφωτίου
 

 Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο με τίτλο: Τροποποίηση της υπ’αριθ. Φ14.4/οικ.834/10-4-2009 απόφασης έγκρισης περιβαλλοντικών όρων της ΝΑ Αργολίδας, για την μονάδα προσωρινής αποθήκευσης, διαλογής και επεξεργασίας μεταλλικών ανακυκλώσιμων υλικών, προσωρινής αποθήκευσης Οχημάτων Τέλους Κύκλου Ζωής (ΟΤΚΖ) και προσωρινής αποθήκευσης συσσωρευτών μολύβδου – οξέως, της εταιρείας «ΑΦΟΙ Π. Βασιλόπουλου Ο.Ε.» στη θέση «Άγιος Δημήτριος» της ΔΕ Κουτσοποδίου του Δ Άργους – Μυκηνών του Ν. Αργολίδας. (εξ αναβολής) 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου
 

  Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο με τίτλο: Φωτοβολταϊκός Σταθμός Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ισχύος 3,9984MW στη θέση ‘Μηλέα’ εκτός ορίων οικισμού της ΤΚ Νεστάνης της ΔΕ Μαντινείας του Δ Τρίπολης ΠΕ Αρκαδίας. (εξ αναβολής) 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου

 
Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο με τίτλο: Μετεγκατάσταση εκσυγχρονισμός και αύξηση δυναμικότητας μονάδας πάχυνσης θαλασσίων μεσογειακών ιχθύων ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΑΥΛΑΚΙ ΕΠΕ στη θέση ‘Σπειρί’ του όρμου Αυλάκι Σαρωνικού Κόλπου ΠΕ Κορινθίας. 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου
 

   Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) για το έργο με τίτλο: Εκσυγχρονισμός και αύξηση δυναμικότητας μονάδας πάχυνσης θαλασσίων μεσογειακών ιχθύων ΙΧΘΥΟΤΡΟΦΕΙΑ ΟΔΥΣΣΕΥΣ Α.Ε. στη θέση μεταξύ των όρμων Κολι και Αυλάκι Σαρωνικού Κόλπου ΠΕ Κορινθίας. 
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Απόστολος Παπαφωτίου

  Έγκριση τοποθέτησης πωλητών επαγγελματιών και παραγωγών Λαϊκών Αγορών σε κενές θέσεις, στη Λαϊκή Αγορά της ΔΚ Βέλου του Δ. Βέλου – Βόχας. 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δέδες.

 
  Έγκριση τοποθετήσεων κατόχων παραγωγικών αδειών Λαϊκής Αγοράς από άλλους νομούς κατά ημέρα της εβδομάδας. 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δέδες.
 

  Έγκριση τοποθετήσεων κατόχων παραγωγικών αδειών Λαϊκών Αγορών κατά ημέρα της εβδομάδας.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Δέδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου