Δευτέρα 29 Ιουλίου 2013

Eπίσκεψη του Δημάρχου Βέλου Βόχας στο Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη


Την Πέμπτη 25 Ιουλίου ο Δήμαρχος Βέλου Βόχας σε εφαρμογή των αποφάσεων του τοπικού συμβουλίου παραβατικότητας και του Δημοτικού Συμβουλίου, επισκέφθηκε το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης και ενημέρωσε τον κ. Περδίκη (Διευθυντής Υπουργού Δημόσιας Τάξης) για το πρόβλημα της ολοένα...
 
 αυξανόμενης παραβατικότητας. Κατέθεσε τις απόψεις του για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Βέλου Βόχας και έλαβε  τις εξής διαβεβαιώσεις από τον κ. Περδίκη:

Άμεσα θα γίνει διαγωνισμός για ιδιωτική φύλαξη (security) για το εσωτερικό του στρατοπέδου της Κορίνθου και περίπου 300 αστυνομικοί θα επιστρέψουν στα αστυνομικά τους τμήματα.

Χρησιμοποιείται μεγάλος αριθμός ατόμων στο υπουργείο από διαθεσιμότητα καθώς επίσης και περίπου 1.500 άτομα που θα πάρουν από κινητικότητα, για την κάλυψη διοικητικών θέσεων αστυνομικών τμημάτων με αποτέλεσμα να μπορούν να αυξηθούν οι περιπολίες.

Επίκειται αναδιάρθωση όλων των Αστυνομικών Τμημάτων και τέλος

Σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κορινθίας θα αυξηθούν οι έλεγχοι  στην περιοχή από τις ειδικές μονάδες.


Ο Δήμαρχος τόνισε  ότι ΄΄αναγνωρίζουμε  τις ελλείψεις και τις δυσκολίες που υπάρχουν, αλλά σε καμία περίπτωση δε μπορεί να μειώνεται το αίσθημα ασφάλειας των πολιτών, κάτι που τον τελευταίο καιρό συμβαίνει στο Δήμο μας΄΄

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου