Τρίτη 5 Αυγούστου 2014

Γραφείο παραπόνων για τον ΕΝΦΙΑ η Χαριλάου Τρικουπη

Γραφείο παραπόνων για τον ΕΝΦΙΑ εχει γίνει η Χαριλάου Τρικουπη η οποια συλλέγει αιτήματα πολιτών για λάθη που εχουν γίνει στην επιβολή του φόρου ακινήτων για να τα μεταφέρει αφου τα κωδικοποιήσει στον Γκίκα Χαρδούβελη.
Το ΠΑΣΟΚ ανέθεσε χθες στον αδειούχο Φίλιππο Σαχινιδη να επικοινωνήσει με την υπουργο οικονομικών και να του μεταφέρει τα λάθη που εχουν γίνει ως προς τον προσδιορισμό του φόρου ζητώντας να υπάρξει άμεση παρέμβαση .

Η νεα πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ εντάσσεται στο συνολικότερο μοντέλο που εχει υιοθετήσει η Χαριλάου Τρικουπη , δηλαδή να μην αφήνει τίποτα να πέφτει κατω δείχνοντας την προθυμία της να επιλύει τα προβλήματα των πολιτών.
Οι οχλήσεις του ΠΑΣΟΚ φαινεται πως έπιασαν τόπο καθώς το υπουργείο οικονομικών έβγαλε ανακοίνωση διευκρινιστική ως προς τον ΕΝΦΙΑ λέγοντας οτι στόχος ειναι όπου προέκυψαν προβλήματα να εξαλειφθούν οι οποιες αδικίες.
Το θεμα σύμφωνα με πληροφορίες συζητήθηκε και κατα την χθεσινή συναντηση των κ.κ Βενιζέλου και Χαρδούβελη στο γεύμα που παρέθεσε η κυβέρνηση προς τιμήν του Ζάν Κλωντ Γιουνκερ.
Το μεσημέρι ο Ευάγγελος Βενιζέλος θα ξαναβρεθεί στο Μαξιμου για σύσκεψη με τον Αντώνη Σαμαρά και τον Δημήτρη Αβραμοπουλο τυπικά για θέματα Άμυνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου