Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Για λίγα λεπτά ελευθερίας -Δεν πρόλαβαν να αποδράσουν από τις φυλακές Τίρυνθας και τους έπιασαν


Κατέστρωσαν το πλάνο, το υλοποίησαν με επιτυχία και πήραν μερικές ανάσες ελευθερίας. Κάπου εκεί τελείωσε, όμως, η περιπέτεια για δύο δραπέτες των φυλακών Τίρυνθας Αργολίδας, αφού πριν καλά-καλά προλάβουν να το σκάσουν, τους συνέλαβαν και επέστρεψαν στο κελί.


Οι δύο δραπέτες, 36 και 33 ετών, είχαν καταδικαστεί για ληστεία και απόπειρα ληστείας. Το βράδυ της Δευτέρας κατάφεραν να πηδήξουν τον εξωτερικό μαντρότοιχο των φυλακών και άρχισαν να τρέχουν. Πλήρωσαν, όμως, την ατυχή -όπως αποδείχθηκε- επιλογή τους να διασχίσουν την εθνική οδό Ναυπλίου- Αργους.

Εκεί, τους εντόπισαν αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και τους συνέλαβαν. Σημειώνεται ότι ο 36χρονος κρατούνταν στο κατάστημα κράτησης ενηλίκων Τίρυνθας από το 2010, με ποινή κάθειρξης οκτώ ετών και πέντε μηνών, για ληστεία, ενώ ο 33χρονος κρατούνταν από το 2011, με ποινή κάθειρξης πέντε (5) ετών και είκοσι (20) μηνών, για απόπειρα ληστείας. Τώρα θα οδηγηθούν εκ νέου στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απόδραση κρατουμένου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου