Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

33ο Rally Sprint Κορίνθου: Ξεκίνησαν οι συμμετοχές


Ξεκίνησαν  οι δηλώσεις συμμετοχής  για το 33ο Rally Sprint  Κορίνθου , 1ος αγώνας για το Κύπελλο  Χωμάτινων Ράλλυ 2014 που έχει προκηρύξει η Επιτροπή Αγώνων της ΟΜΑΕ ενώ προσμετρά και στο Έπαθλο Πελοποννήσου  .


Το 33ο Rally Sprint  Κορίνθου θα γίνει στην ειδική διαδρομή  ΚΛΕΝΙΑ , το μήκος της είναι 11,71χιλ και θα γίνει 3 φορές .Το συνολικό μήκος του αγώνα θα είναι 85.20χιλ. 

Η ειδική έγινε  για 1η φορά  το 2008 στο πρωτάθλημα (12ο Ράλλυ Κορίνθου) ,από τότε χρησιμοποιήθηκε και στο Ράλι Ακρόπολις με μικρές διαφορές . Τα πρώτα 7 χλμ είναι επίπεδα με  μέτριες εναλλαγές ανηφόρας - κατηφόρας, τα επόμενα 3 χλμ, είναι έντονα ανηφορικά με πολύ φαρδύ οδόστρωμα και τεράστιες ευθείες, ενώ στο τελείωμά της, που η ειδική γίνεται επίπεδη, τα αυτοκίνητα θα αγγίσουν την τελική τους ταχύτητα. Το χώμα είναι πολύ καλό.

Στον αέρα και η ιστοσελίδα του αγώνα www.rallysprint.gr  με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες .

Και για φέτος στο πλευρό της οργάνωσης ο Δήμος Κορινθιών που έχει πολλές φορές αποδείξει ότι στηρίζει τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.   

Στο  επίσημο site του αγώνα www.rallysprint.gr θα βρείτε την δήλωση συμμετοχής η οποία θα πρέπει να σταλεί μέχρι και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, 22:00, στο γραφείο της Α.Λ.Α.Κορινθίας , Κροκιδά 11 ,Κόρινθος 20100 , Fax 2741072595 η με email info@alak.gr .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου