Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Νίκη του Παμβοχαϊκού επί της Κηφισιάς 3-2 σετ στο κατάμεστο «Γ. Τριαντάφυλλος» στη Βόχα

Την πρώτη του νίκη εντός έδρας και την δεύτερη στο πρωτάθλημα Voleyleage του ΟΠΑΠ σημείωσε ο Παμβοχαϊκός, επικρατώντας επί της Κηφισιάς 3-2 σετ, σε ένα παιχνίδι ντέρμπι, με πολλές ανατροπές και έντονες στιγμές.


Η πρώτη παρουσία του προπονητή Στέλιου Καζάζη στην έδρα του Παμβοχαϊκού συνοδεύτηκε με νίκη κάνοντας τα χαμόγελα να επιστρέψουν και πάλι στο Βραχάτι.

Οι φίλαθλοι του Παμβοχαϊκού που είχαν γεμίσει το γυμναστήριο "Γ. Τριαντάφυλλος" στη Βόχα φαίνεται πως έπαιξαν και αυτοί τον δικό τους ρόλο, καθώς παρά το γεγονός ότι η ομάδα βρέθηκε πίσω με 0-2 σετ, συμπαραστάθηκε θερμά και έδωσε την ώθηση στους αθλητές για να γυρίσουν το παιχνίδι. 

Ήταν μια σημαντική νίκη για τον Παμβοχαϊκό, που κατέθεσε ψυχή, έπιασε καλή απόδοση σε 3 σετ και έφτασε δίκαια στην ανατροπή, κερδίζοντας πέρα από τους δύο βαθμούς και πόντους ψυχολογίας εν όψει της συνέχειας.  

Τα εύσημα στον κόσμο απένειμε ο Στέλιος Καζάζης, ο οποίος στάθηκε στην καλή εικόνα της ομάδας, μετά το 2ο σετ και έκανε λόγο για πίστη εν όψει της συνέχειας. 

"Πριν αναφερθώ στο αγωνιστικό μέρος, πρέπει να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο που, ενώ η ομάδα ξεκίνησε άσχημα στα δύο πρώτα σετ, με τη συμπαράσταση του έδωσε τεράστια ώθηση στη συνέχεια και μαζί με τη δική μας προσπάθεια φτάσαμε στην πολύτιμη νίκη, ιδιαίτερης βαθμολογικής σημασίας, απέναντι σε έναν εξαιρετικό αντίπαλο.

Το κάθε παιδί μετά το 2ο σετ έκανε τη δουλειά όπως έπρεπε, ενώ οι αθλητές που ήρθαν από τον πάγκο βοήθησαν τα μέγιστα. Παίξαμε ως ομάδα, τηρήσαμε σε μεγάλο βαθμό την τακτική μας και μετά από εξαιρετική προσπάθεια, ανατρέψαμε την κατάσταση και πήραμε τη νίκη. Ο δρόμος είναι δύσκολος, πρέπει να προσπαθήσουμε και να πιστεύουμε", δήλωσε ο προπονητής του Παμβοχαϊκού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου