6 καρότα καθαρισμένα και κομμένα σε λεπτές φέτες κατά μήκος
30 ml. ελαιόλαδο
1 κ.σ. κόκκινο ξίδι
Αλάτι κατά βούληση
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι κατά βούληση
60 γρ. φέτα θρυμματισμένη
2 κ.σ. μέλι
20 ml φρέσκο χυμό λεμόνι
Χρόνος Προετοιμασίας: 30 λεπτά
Βαθμός Δυσκολίας: Εύκολη
Αριθμός ατόμων: 4
Τοποθετούμε τη σχάρα του φούρνου στην χαληλότερη θέση. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Στρώνουμε αλουμινόχαρο σε ένα ταψί και τοποθετούμε εκεί τα καρότα, προσθέτουμε το λάδι, το ξύδι, το μέλι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατεύουμε καλά τα υλικά.
Ψήνουμε στο φούρνο για 25 περίπου λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα καρότα.
Βγάζουμε το ταψί απο το φούρνο και περιχύνουμε τα καρότα με το χυμό του λεμονιού. Αφήνουμε τα καρότα να κρυώσουν. Αφού έρθουν σε θερμοκρασία δωματίου, προσθέτουμε τη φέτα και λίγο ακόκη πιπέρι, ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου